Skip Navigation Links

Introductie

Na meer dan 30 jaar bij de Belastingdienst en bij een belastingadvieskantoor te hebben gewerkt, heb ik besloten om een eigen belastingadvies kantoor op te richten.

De bij de Belastingdienst en het belastingadvieskantoor opgedane kennis en ervaring komen goed van pas bij de advisering van (startende) ondernemers, ondernemers in het MKB en particulieren. Naast het geven van fiscale adviezen, het opstellen/invullen van aangiften - en bezwaarschriften inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, kan ik ook helpen als er betalingsproblemen zijn met de Belastingdienst en/of andere schuldeisers.

Ik geloof niet in forse, stoffige rapporten maar in praktisch en effectief advies.
Bijvoorbeeld: na de keuze voor een eenmanszaak of een eigen BV moet een aantal praktische zaken worden geregeld, zoals hulp bij het maken van een businessplan, evt. het opstellen van een maken van samenwerkingscontract, een voorovereenkomst voor de oprichting van een BV, etc.
Wij helpen u bij de keuze van de notaris, het invullen van formulieren voor de Kamer van Koophandel.

Maar ook bij het opzetten van een goede financiƫle administratie, adviseren wat u wel of niet moet doen in geval van betalingsproblemen, etc.